15.07.2022

"15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ"

15 Temmuz Demokrasi  ve Milli Birlik Günü programı, Şehitlerimize hatim duası ile başlayıp, Şehit mezarlarını ziyaretten sonra akşam namazını müteakip kortej yürüyüşü ile tören alanına gelerek programımızı protokol ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla icra ettik.

Sunuculuğunu, Altınova Köyü Camii İmam Hatibi Bilal AKDEMİR'in yaptığı 15 Temmuz  programı,

Baraklı Köyü Camii İmam Hatibi Ali İhsan ÇETİN'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programa, İlçe Kaymakamımız Sn. Burak GÜRBÜZ, Belediye Başkanı Sn. Ali Dede SAVAŞ ve beraberindeki kurum amirleri katılım sağladılar.

İlçe Müftümüz Sn. İsmail YILMAZ'ın açılış konuşmasının ardından, 15 Temmuz Demokrasi  ve Milli Birlik Günü ile ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı.

Öğrenciler tarafından, 15 Temmuz temalı şiirler coşkulu bir şekilde seslendirildikten sonra İmamlarımız tarafından, 15 Temmuz Şehitlrinin ruhları için Kur'an-ı Kerim okundu.

Ardından, İlçe Müftümüz Sn. İsmail YILMAZ dusını yaparak programı sonlandırdı.

Saat: 00:13'te bütün camilerimizden Sela verildi.

Programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

15 Temmuzu unutmadık, unutturmayacağız.