19.10.2021

İLÇEMİZDE MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI İCRA EDİLDİ

İlçe Müftülüğümüz tarafından Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Peygamberimizin doğumu hürmetine geniş katılımlı bir program icra edildi.

Sunuculuğunu müftülüğümüz veri hazırlama memuru Tanju TOPRAK’ın yaptığı program Yunus Emre Cami İmam-Hatibi Gökhan TOKSOY’un Kur’ân-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Belediye Başkanı Ali Dede SAVAŞ ve Kaymakam Enes Emircan BUYURAN beyler günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptıktan sonra Başkanlığımızın hazırladığı Sinevizyon Gösterimi izlendi.

Ardından İlçe Müftümüz Faruk GÜNDOĞAN Tesbihat icra ettikten sonra “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konulu konferans verdi.

Konferanstan sonra 4-6 Yaş Grubu Öğrencilerimiz şiirlerle, dualarla ve ilahilerle gönülleri mest eden bir gösteri sergilediler.

Son olarak Ortaokul öğrencileri arası düzenlediğimiz “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” adlı Kompozisyon Yarışmasında dereceye girenlere para ödülü ve kitap, tüm katılımcılara ise kitap hediye edildi.

Program tatlı ikramından sonra sona erdi.