18.04.2024

2024 YILI HAC EĞİTİM SEMİNERİ HAKKINDA HACI ADAYLARINA DUYURU

Hacı adaylarımızı ömürlerinde bir defa yaşayacakları Hac yolculuğuna hazırlamak, gerekli eğitim ve rehberliği sunmak bu yolculuğu hayatlarında manevi bir milat haline dönüştürmek ve Hac organizasyonlarımızda karşılaşılan problemleri en aza indirebilmek amacıyla düzenlenecek kurs/ toplantılara katılımın sağlanması bu kursların etkin ve verimli bir şekilde icra edilmesi önem arz etmektedir. Bu itibarla; 2024 yılı haccı için 27 Nisan 2024 Cumartesi günü Merkez Kamil Miras Anadolu Lisesi Konferans Salonunda 09:00 ile 14:00 saatleri arasında.

28 Nisan 2024 Pazar günü Merkez Selçuklu Camii'nde 09.00-14.00 saatleri arasında, başkanlık/ seyahat acenteleri kadın /erkek Hac kesin kaydını yaptırmış Hac yolcularını kapsayacak şekilde Hac hazırlık kursları düzenlenecektir.

Afyonkarahisar İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri