06.08.2023

"Evliliğe İlk Adım Seminerlerine Katılan Çiftlerimize Katılım Belgeleri Verildi."

Diyanet İşleri Başkanlığının 81 ilde hayata geçirdiği "Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek" projesi kapsamında, Afyonkarahisar İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca planlanmış olan "Evliliğe İlk Adım" seminerleri gerçekleştirildi.

Katılan çiftlere katılım belgeleri ile Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından "Evliliğe İlk Adım" kitabı İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç ve ADRB vaizleri tarafından takdim edildi.

Müftü Yardımcısı Çekiç, katılımcılara ve emeği geçen ADRB ekibine teşekkür ederek, seminerin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Engelsiz Kur'an Kursu Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminer, yapılan ikram ile sona erdi.