01.06.2023

"4-6 Yaş ve Yetişkin Kur'an Kursları Yıl Sonu Programları... "

Afyonkarahisar İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş ve yetişkin Kur'an kurslarında Kur'an Kursu Öğreticileri tarafından organize edilip, öğrenciler tarafından icra edilen, yıl sonu kapanış programları gerçekleştirildi.

Programlara, İl Müftüsü Sinan Kazancı, İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç, Kur'an Kursu Öğreticileri, kursiyerler ve veliler katıldı.

Öğrenciler, tarafından icra edilen programlar; İstiklal Marşı ile başladı. Kur'an-ı Kerim, ilahiler, esmaü'l hüsna ve şiirler okunmasıyla devam etti.

Programlara katılan İl Müftüsü Kazancı, "Kur'an-ı Kerim'i, dini ve milli değerleri ve birçok güzelliği öğrenen, bize bu güzel duyguları yaşatan yavrularımıza hizmet etme bahtiyarlığını bahşeden, bizi bir araya getiren Rabbimize hamdü senalar olsun." diyerek çocuklarını kurslarımıza gönderen velilere, Kur'an Kursu Öğreticilerine, katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Programlar yapılan ikramlarla sona erdi.