16.09.2022

Çalışan Gençlik Buluşması..

Afyonkarahisar İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü "Ahilik Haftası" münasebetiyle genç esnafları Diyanet Gençlik Merkezinde ağırladı.

Programa katılan İl Müftümüz Sinan Kazancı, her gruptan meslek sahibi genç esnaflarla hasbihal ederek "Dürüst ve güvenilir tüccar, peygamberler sıddıklar (dosdoğru kimseler) ve şehitlerle beraberdir" hadisi şerifini zikrederek ahiliğin temelinin dürüstlük, iyi ahlak ve yardımlaşma olduğunu vurguladı.

Program, ahi pilavının ikram edilmesinin ardından İl Müftümüz Sinan Kazancı'nın duasıyla sona erdi.

Programda emeği geçen Gençlik Koordinatörleri Fatma ve Sedat Özkul, Manevi Danışmanımız Mehmet Okumuş ve TDV Gençlik Kolları Sorumlusu Muzaffer Fatih Atay hocamıza teşekkür ederiz.

#ahilikhaftasi

#afyondiyanetgenclik