14.09.2022

Afyonkarahisar İl Müftülüğünden Esnaf Odalarına Ziyaret

Ahilik Haftası münasebetiyle Afyonkarahisar İl Müftülüğümüzce esnaf odalarına ziyaret gerçekleştirildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir'i ziyaret ederek Ahilik Haftasını kutlayan İl Müftüsü Sinan Kazancı "Dürüst ve güvenilir Tüccar, Peygamberler Sıddıklar (dosdoğru kimseler) ve Şehitlerle beraberdir" hadisi şerifini zikrederek Ahiliğin; iyi ahlak, dürüstlük, kardeşlik, yardımlaşma başta olmak üzere bütün güzel meziyetlerin birleştiği sosyo-ekonomik bir yapı olduğunu ifade etti.

İl Müftü Yardımcısı Harun Yılmaz, Gençlik Koordinatörleri Fatma ve Sedat Özkul’dan müteşekkil bir heyetle Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün'ü ziyaret ederek esnaf odaları nezdinde tüm esnafımızın Ahilik Haftasını kutladılar.