21.01.2022

Miniklerimiz Katılım Belgerini Aldı.

Afyonkarahisar İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren 4-6 Yaş Kur'an Kursları, Diyanet İşleri Başkanlığının usul ve esasları çerçevesinde verdiği eğitim hizmetinin yanı sıra çeşitli sosyal  etkinliklerle de miniklere ev sahipliği yapıyor.

Bu kapsamda, İl Müftülüğümüze bağlı Taşpınar Bilgi Evi 4-6 yaş Kur'an Kursu'nda eğitim-öğretim yılımızın birinci dönemini tamamlayan öğrencilerimiz için program düzenlendi.

Öğrencilerimizin hazırladığı programa, İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç, Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Özuğur,  Kur'an kursunda görev yapan öğreticiler ve veliler katıldı.

Öğrencilerin katılım belgelerinin takdim edildiği  programda; İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç, Müftülük eğitim hizmetlerinde emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederek, programa katılan öğrencileri, emeği geçen Kur'an Kursu Öğreticilerini ve velileri tebrik etti.