14.01.2022

Minikler Çeşitli Etkinliklerle Değerlerini Öğreniyor.

Afyonkarahisar İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren 4-6 Yaş Kur'an Kursları, Diyanet İşleri Başkanlığının usul ve esasları çerçevesinde verdiği eğitim hizmetinin yanı sıra çeşitli sosyal  etkinliklerle de miniklere ev sahipliği yapıyor.

Bu etkinlikler kapsamında, İl Müftülüğümüze bağlı Ataköy Deper Sultan 4-6 yaş Kur'an Kursunda Kur’an-ı Kerim okumaya başlayan öğrencilerimiz için program düzenlendi.
Öğrencilerimizin hazırladığı programa, İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç, Kur'an kursunda görev yapan öğreticiler ve veliler katıldı.

Öğrencilerin sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik gibi değerleri anlatan hadisler ve dualar okuduğu programda; Müftü Yardımcısı Çekiç, programa katılan öğrencileri, emeği geçen Kur'an Kursu Öğreticilerini ve velileri tebrik etti .