01.02.2021

2021 Afyonkarahisar Aile Yılında "Evliliğe İlk Adım Seminerleri"ne katılan çiftlerimize katılım belgeleri verildi.

Valiliğimiz himayesinde yürütülen "2021 Afyonkarahisar Aile Yılı" projesi ile Diyanet İşleri Başkanlığının 81 ilde hayata geçirdiği Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek projesi kapsamındaki "Evliliğe İlk Adım Seminerleri"ne katılan çiftlere katılım belgeleri İl Müftüsü Sinan Kazancı tarafından takdim edildi.

İl Müftüsü Sinan Kazancı, katılımcılara ve emeği geçen ADRB ekibine teşekkür ederek, seminerlerin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Katılımcılara  katılım belgesi ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından "Evliliğe İlk Adım" kitabı ve günün hatırası niteliğinde hediyeler takdim edildi.

Ayrıca İl Müftüsü tarafından İl Müftülüğü konferans salonunda nikahları kıyılan çifte de "Evliliğe İlk Adım" kitabı yine Müftü Kazancı tarafından hediye edildi.   Kazancı, yeni evli gençleri tebrik ederek, huzurlu ve mutlu bir hayat temennisinde bulundu.