23.12.2020

“Yazıyorum, Çiziyorum” Yarışması Sonuçlandı

Diyanet İşleri Başkanlığımızca sosyal hizmet kurumlarında kalan çocuklarımızın şiir, öykü ve masal yazma ile resim ve karikatür çizme becerilerini geliştirmek; duygu, düşünce ve gözlem yeteneklerini manevi değerlerimizle içselleştirmeleri ve bu değerleri benimseyerek toplumla bütünleşme becerisi kazanmalarına katkı sağlamak amacıyla "Yazıyorum, Çiziyorum" başlıklı bir yarışma düzenlendi.

Etkinliğine katılan eserler İl Müftü Yardımcısı Sevdegül ÇEKİÇ başkanlığında Aile ve Dinî Rehberlik Büromuz, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelinden oluşan komisyon tarafından değerlendirildi.

Şiir, masal, öykü, resim, karikatür olmak üzere beş dalda dereceye giren çocuklarımıza, İl Müftü Yardımcısı Sevdegül ÇEKİÇ ve beraberindeki ekip ödüllerini takdim ederken, kendilerine milli manevî değerlerle dolu ilim, irfan ve erdemli bir hayat temennisinde bulunarak üstün başarılar diledi.