02.03.2020

Örgün eğitimle birlikte hafızlık projesi, meyvelerini vermeye devam ediyor

Afyonkarahisar İl Müftülüğü Sarıkız Kur'an Kursu öğrencilerinden  Yüsra Yakan, Rümeysa Sarkin, Güler Kükrek  ve Büşra Aksoy'un hafızlığını  bitirmeleri münasebetiyle   program düzenlendi. Şehit Ömer Halis Demir İmam-Hatip Ortaokulunda düzenlenen  programa; İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç, İl Milli Eğitim Din Öğretimi Şube Müdürü Ahmet Fevzi Özdemir, Sarıkız Kur'an Kursu Yöneticisi Kezban Konuk, Sarıkız Kur'an Kursunda görevli Kur'an Kursu öğreticileri ve öğrenciler ile velileri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program,  İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç'in konuşmalarıyla devam etti. Şehit Ömer Halis Demir İmamhatip Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerinin ney dinletilerinin ardından hafızlığını bitiren öğrencilere ödül töreni ile devam eden program, yapılan ikramlarla son buldu.
Örgün eğitimle birlikte hafizlığını tamamlayan öğrencilerin 8. sınıf öğrencilerinden olduğu kaydedildi.