02.03.2020

Regaib kandilinde bir dizi program düzenlendi

Afyonkarahisar'da regaib kandili münasebetiyle bir dizi program düzenlendi. Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından halka açık camii programlarının yanı sıra, toplumun her kesimine yönelik düzenlenen  seminer ve konferanslara katılım sağlandı.
Kadınana İmam-Hatip Ortaokulunda öğrenci ve velilere yönelik ayrı ayrı gerçekleştiren seminerlerde İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç konuşmacı olarak yer aldı. Bunun yanında KYK yurtlarında kalan öğrencilere yönelik düzenlenen konferanslarda, Bacım Sultan KYK öğrencilerine İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç; Destina KYK öğrencilerine ise Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Yıldız Mumyakmaz konuştu.

Hastalar ve hastane personeli de unutulmadı.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Manevi Destek Birimi görevlisi Mehmet Pehlivan ile Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi Manevi Destek Birimi görevlisi Mehmet Uğur  tarafindan regaib kandili  münasebeti ile hasta, hasta yakını ve hastane personeline yönelik ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyaretlerde hastaların, hasta yakınlarının ve hastane personelinin kandillerini kutlayan Pehlivan ile Uğur, onlara karanfil hediye etti.