22.02.2020

Kyk Yurtlarında Gençlik Buluşmaları Devam Ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı geleceğin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamak ve onlara manevi danışmanlık hizmeti sunmak adına, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzalanan işbirliği çerçevesinde çeşitli etkinlikler yürütmektedir. Söz konusu etkinlikler çerçevesinde Afyonkarahisar İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde KYK Tınaztepe ve KYK Abdurrahim Mısri Erkek Öğrenci Yurtlarında “Gençlik Buluşması” programları düzenlendi. KYK Tınaztepe ve KYK Abdurrahim Mısri Erkek Öğrenci Yurtlarında gerçekleşen programlara Ankara Altındağ Melike Hatun Cami İmam-Hatipleri Selami Seçkin ve Yasin Babayiğit katıldı. Kuran tilaveti, ilahi, kasideler ve musiki dinletisine yer verilen programlarda İl Müftü Yardımcısı Harun Yılmaz “Gençlik ve Değerlerimiz” konulu söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerin oldukça ilgi gösterdikleri ve memnuniyetlerini ilettikleri programların sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci “Gençliğe değer katmaya önemli katkı sunan bu programlar vesilesiyle, İl Müftümüz Şükrü Kabukçu başta olmak üzere programlarda emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diyerek düşüncelerini ifade etti.