23.07.2024

"2024 - 2025 Yeni Dönen Umre Seminerleri Devam Ediyor... "

Diyanet İşleri Başkalığımız 2024-2025 Yılı 1.Dönem Umre Organizasyonu ile Afyonkarahisar'dan kutsal beldelere gidecek olan vatandaşlarımızı; umre ibadeti konusunda bilgilendirmek, huzurlu ve güvenli bir ibadet yapmalarını sağlamak üzere İl Müftülüğünde "Umre Semineri" yapıldı.

Seminerde, İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Hac ve Umre Şube Müdürü Memet Nuri Durdu, Vaiz Nursima Çelik ve Yeni Hastane Camii Uzman İmam Hatibi Niyazi Sak tarafından umrecilerimize kutsal yolculuğa çıkmadan önce, yolculuk esnasında uyulması gereken kurallar, dikkat edilmesi gereken hususlar ve kutsal yerler hakkında çeşitli bilgiler verildi.

Kutsal beldelere gidecek olan tüm umrecilerimize hayırlı yolculuklar diler salimen gidip dönmelerini temenni ederiz.