Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Afyonkarahisar Müftülüğü Miraç Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim-öğretim gören miniklerimiz kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını, Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Şubesi tarafından ulaştırılmak üzere "Su Kuyusu" için bağışladı.
Detay

Afyonkarahisar İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren 4-6 Yaş Kur'an Kursları, Diyanet İşleri Başkanlığının usul ve esasları çerçevesinde verdiği eğitim hizmetinin yanı sıra çeşitli sosyal etkinliklerle de miniklere ev sahipliği yapıyor.