Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla personelimize yönelik Ezan-ı Güzel Okuma Yarışması İl Müftü Yardımcısı Mevlüt Şahiner'in Komisyon Başkanlığında Gedik Ahmet Paşa (İmaret) Camiinde gerçekleştirildi.
Detay

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları "Hayata Başlarken" projesi kapsamında ilimiz Devlet Hastanesi yeni doğan servisini ziyaret ederek ihtiyaç sahibi bir aileye bebek eşyalarından oluşan bir set hediye etti.
Detay

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla personelimize yönelik Etkili Hutbe Sunumu Yarışması İl Müftü Yardımcısı Mevlüt Şahiner'in Komisyon Başkanlığında Yeşil Cami'de gerçekleştirildi.
Detay

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla personelimize yönelik Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması Afyonkarahisar İl Müftülüğü Konferans Salonunda yapıldı.