16.01.2020

CAMİYİ SEVİYORUZ NAMAZLA BULUŞUYORUZ PROGRAMI

Diyanet İşleri Başkanlığımızca 18 Ocak-01 Şubat 2020 tarihleri arasında çocukların namaz kılma alışkanlığını kazanmaları amacıyla ülkemiz genelinde tüm camilerimizde "Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz" projesi başlatılmıştır. Ödüllü olan programa öğrencilerin yarıyıl tatilinde cami görevlilerine gelerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Öğrenciler kayıtlı olduğu camiye günde beş vakit namaza gelerek ve ezber yaparak puan kazanacak. Puan sistemine göre öğrenci sabah 30, öğle 15, ikindi 15, akşam 15, yatsı 25 puan, Ezberlenen her sure ve dua başına 50 puan, Çocuğun kendisiyle birlikte cemaatle namaza katılan bir yakını için her vakit başına 5 ek puan almaya hak kazanacak. Okul düzeylerine göre kategorize edilen öğrenciler aldıkları en yüksek puana göre sıralanacak. 02 Şubat Pazar günü Ulu Camiinde öğle namazına müteakip ödülllü final programı yapılacaktır. Tüm öğrencilerimizi camilerimize bekliyoruz.