Kızılören Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Türkiye Diyanet Vakfı Kızılören Şubesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım kolisi ulaştırdık.
Detay

BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM YARDIM KAMPANYASI kapsamında maddi ihtiyacı olan kişilere yardım yapmak isteyenler için açılan Banka Hesap Numaralarına vatandaşlarımız yardımlarını yapabileceklerdir.
Detay

Koronavirüs salgınına yönelik tedbirler sebebiyle evde olduğumuz bugünlerde, Diyanet İşleri Başkanlığımız yayınlarını inceleyebilir, dilediğinizi kütüphanenize kazandırabilirsiniz...
Detay

Regib Kandili özel programı Kızılören Ulu Camimizde Müftümüz Mustafa BİLİCİ'nin vaazı ile cami görevlisi Barış BAYRAK'ın mevlid-i şerif okuması ve vatandaşlarımız katılımı ile gerçekleştirilmiştir.
Detay

Mübarek üç ayların başlangıcı, ilk kandili olan REGAİB kandilinin ilçemize, ülkemize ve tüm islam alemine hayırlara vesile olması niyaz ederiz.
Detay

Yarıyıl tatili (18 Ocak-02 Şubat 2020 tarihleri) nedeniyle çocukların namaz kılma alışkanlığını kazanmaları amacıyla ilçemizdeki tüm camilerimizde ödüllü " Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz " programı uygulanmıştır.