27.12.2019

CAMİ GENÇLİK BULUŞMASI

İLÇEMİZ FATİH CAMİİNDE CAMİİ GENÇLİK BULUŞMASI YAPILDI.
Yatsı Namazı öncesinde Müftümüz Talha Demirkaya nın sohbeti ve namaz sonrası başlayan programda Açılış için Kur'anı Kerim okundu, İlçe Milli Eğitim Müdür Turgut Karakış'ın Cemaatle Aile ve çocuk üzerine bir  konuşma yaptı, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi İlker Ahmet Çınar'ın Anne Babalar ve Çocuklar arası iletişimin önemi, ilgi ve alakanın çocuklar üzerindeki etkileri konulu konuşma yaptı. İlçemiz Vaizi Mücteba Atçeken  Gelecek inşasında ailenin rolü konulu bir sunum yaptı. Dua ile program sona erdi.Program çıkışında camii derneğince Katılımcı bay ve bayanlara Etli pilav ve Ayran ikramı yapıldı.
Programa İlçe Cumhuriyet savcısı Yunus Emre Bağlar, Belediye Başkanı Ahmet Şahin,İlçe Müftüsü Talha Demirkaya,İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi İlker Ahmet Çınar,İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış, gençler,İlçe İmam Hatipleri ve Müezzinler, Bay ve Bayanlar katıldı.