28.01.2020

TEMEL AİLE BİLİNCİ EĞİTİMİ YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, aileyi tehdit eden riskler ve yeni sorun alanları karşısında ailenin manevi destekle güçlendirilmesi amacına binaen, toplumun en ücra yerlerine ulaşma imkanına sahip imam-hatip ve müezzin kayyımlara "Temel Aile Bilinci Eğitimleri" projesi uygulaması planlanmış,81 ilde uygulanacak olan projenin,  ilk aşaması imam-hatip ve müezzin kayyımları, ikinci aşaması ise camii cemaatini kapsamaktadır.
Afyonkarahisar İl Müftülüğünce İl merkezi ile 17 İlçeyi kapsayacak şekilde  planlanan proje eğitimleri kapsamında 15-16 Ocak  tarihlerinde İlçemizde, Kızılören ve Hocalar İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapmakta olan İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlara İlçe Müftümüz Murat SUSAM,Kızılören İlçe Müftüsü Mustafa BİLİCİ ve Sandıklı İlçe Vaizi Tevfik SAVCU tarafından, sözü edilen seminerler Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen 12 konu başlığındaki sunumlar eşliğinde gerçekleştirilmiştir.