24.03.2024

Müftülüğümüzün “Gençlik İftar Programı”, Kaymakamımız ve İl Müftümüzün Katılımıyla Gerçekleşti

Emirdağ Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Emirdağ Diyanet Gençlik Merkezi’nde, üniversite gençlerine yönelik iftar programı düzenlendi. Programa  Kaymakamımız Sn. Osman BİLİCİ, Afyonkarahisar İl Müftümüz Sn. Lütfü İMAMOĞLU ve Müftümüz Sn. Vahit DEMİRAL katılarak gençlerle hasbihal etti.

İftar programının ardından İlçemiz Emirbaba Camii’nde, Müftülüğümüz ilahi korosu tarafından ilahi dinletisi gerçekleştirildi. Yatsı namazı öncesi Müftü İmamoğlu’nun cami cemaatine yönelik vaazı ile program sona erdi.

Gençlerle samimi bir sohbet havasında geçen iftar programına katılmaktan memnun kalan misafirlerimiz, buluşmanın gençlerle kaynaşmaya vesile olduğunu ifade ederek programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.