18.03.2024

Ortaokul Öğrencileri Arasında “Şiir Okuma Yarışması” ve Lise Öğrencileri Arasında "Resim Yarışması" Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü kapsamında ortaokul öğrencilerine şiir okuma; 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında lise öğrencilerine yönelik resim yarışması düzenlendi.

Müftümüz Sn. Vahit DEMİRAL başkanlığında oluşturulan komisyonda, Müftülüğümüz Şube Müdürü, Gençlik Koordinatörü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden görevli Türk Dili Edebiyatı ve Resim öğretmeni görev aldı.

Ortaokul öğrencilerine yönelik yarışmada Adayazı Ortaokulu öğrencisi Shokrie RAHMAT birinci, Emirdağ İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Azragül Eskiköy ikinci, Gömü Ortaokulu öğrencisi Gülay Esma Çakır üçüncü oldu.

Lise öğrencilerine yönelik Resim Yarışmasında ise Emirdağ Aziziye Anadolu Lisesi öğrencisi Duygu Çallı birinci, Emirdağ İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Çetin ikinci oldu.

İlçe Müftümüz dereceye giren öğrencileri tebrik edip, başarı belgesi ve ödüllerini takdim etti.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir