20.03.2024

Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu (III. Grup) Tamamlandı

Din hizmetlerini yürüten personelin Kur’an-ı Kerim alanında sahip oldukları bilgi ve becerilerini geliştirmek, görev bilincini artırmak, motivasyonunu sağlamak ve mesleki formasyonlarına katkıda bulunmak amacıyla Müftülüğümüz tarafından personelimize yönelik Hizmet İçi Eğitim Kursları düzenlenmeye devam ediliyor.

5.01.2024 tarihinde başlatılan III. Grup Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu yapılan sınavla son buldu. 8 hafta boyunca, haftada 4 gün ve günde 5 saat devam eden kursa, merkez ve köylerde görev yapan 13 Din Görevlimiz katıldı. Eski Kacerli Okuma Salonu’nda gerçekleştirilen kursta Hafız ve Tashih-i Huruf Kursu mezunu olan İlçe Müftümüz ile birlikte aynı şekilde Hafız ve Tashih-i Huruf Kursu mezunu olan Hürriyet Camii İmam-Hatib’i Fatih ÖZÇELİK ve Adayazı Köyü Küçük Camii İmam-Hatib’i Adem Söğüt Hocamız Öğretici olarak görev yaptı. Hizmet İçi Semineri’nin düzenlenmesinden ve seminere katılmaktan son derece memnun olan Hocalarımız, emeği geçen Hocalarımıza teşekkür ettiler.