11.08.2023

Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı Gerçekleştirildi

İlçe Müftülüğümüze bağlı Merkez Ulu Camiinde Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı Gerçekleştirildi.

Programa İlçe Kaymakamımız Kemal DURU, Dinar Belediye Başkanımız Nihat SARI, Milli Eğitim Müdürü Ufuk TAŞBAŞ katıldı. Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler okundu program İlçe Müftümüz Ahmet KERVANCIOĞLU’nun açılış konuşmasıyla devam etti. Konuşmasında Kur’an-ı Kerim okumanın ve öğrenmenin önemine değinen İlçe Müftümüz öğrencilere, ailelerine ve öğreticelere teşekkür etti. Hediyelerin alınmasında maddi desteği olan Dinar Belediye Başkanı Nihat SARI’ya ayrıca teşekkür etti. Programın sonunda ise Dinar Belediye Başkanımız Nihat SARI, İlçe Kaymakamımız Kemal DURU, İlçe Müftümüz Ahmet KERVANCIOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk TAŞBAŞ tarafından başarılı olan öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Hediye takdiminin ardından çocuklarımıza ve camii cemaatine ikramda bulunuldu.