09.06.2023

İlçe Müftülüğümüz Tarafından "4-6 Yaş Kur'an Kursları 10.Yıl Etkinliği ve Yıl Sonu Programı" Düzenlendi

Dinar İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğreticileri tarafından organize edilip, öğrenciler tarafından icra edilen, yıl sonu kapanış programı gerçekleştirildi.
Programa, İlçe Müftü Vekili Mustafa ÖZDUMLUBUNAR, ADRB Vaizi Esma ÇELİK, Kur'an Kursu Öğreticileri, kursiyerler ve veliler katıldı.
Öğrencilerimiz tarafından icra edilen program, İstiklal Marşı ile başladı. Kur'an-ı Kerim, ilahi ve şiir okunmasıyla devam etti.
Programlara katılan İlçe Müftü Vekili Mustafa ÖZDUMLUBUNAR, "Kim Kur'an okur ve ondaki (hükümlerle) amel ederse, kıyamet gününde onun anne ve babasına taç giydirilir. O tacın ışığı dünya evlerindeki güneşin ışığından daha güzeldir. Buna göre Kur'an'la amel edenin durumunu siz düşünün” hadisi şerifini hatırlatarak, Kur'an ı Kerim'i erken yaşta öğrenmenin, milli ve dini değerlerimizi yaşamanın öneminden bahsederek velilere, Kur'an Kursu Öğreticilerine, katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti.