06.04.2020

Bolvadin Müftülüğü "Vefa Sosyal Destek Grubu" Çalışmaları

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüse karşı milletçe mücadele verdiğimiz bu zamanlarda, Bolvadin İlçe Müftülüğü olarak tüm görevlilerimizle Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından vatandaşların sokağa çıkmalarının sınırlandırılması üzerine, Bolvadin Kaymakamlığı  vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere “Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmalarını başlatmıştır. Bu kapsamda Bolvadin İlçe Müftülüğü olarak  İlçemiz merkezinde ve köylerinde görev yapan bütün  görevlilerimiz  bu çalışmalara 7/24 sahada destek vermektedir.

Hem okudukları salâlar ve yaptıkları dualarla hem de yaşlılarımıza ve ihtiyaç sahiplerine  götürdükleri maddi ve manevi yardımlardan dolayı görevlilerimize teşekkür ediyoruz.