17.09.2019

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu başkanlığında Eylül ayı İlçe Müftüleri Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, şube müdürleri katıldı. Toplantıda güncel idari konuların yanı sıra, Camiler ve Din Görevlileri Haftası çalışmaları, Başkanlığımızın Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek Projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan Evliliğe İlk Adım Seminerleri, 2019- 2020 Yılı Kur’an Kursları Eğitim ve Öğretim Uygulama Esasları konuları görüşüldü.

İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, yeni atanan Hocalar İlçe Müftüsü Murat Susam, Kızılören İlçe Müftüsü Mustafa Bilici, Sandıklı Müftüsü Mehmet Güler, Evciler Müftüsü Faruk Gündoğan ve Bolvadin Müftüsü İbrahim Kacaroğlu’na hayırlı olsun temennilerini iletti. Toplantının devamında, İl Müftüsü Kabukçu, İl Müftü Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Tekirdağ İli Marmaraereğlisi İlçe Müftüsü olarak atanan Muhammet Ali Özer’e, yeni görev yerinde başarılar diledi.