19.11.2019

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI PROGRAMI

Mevlidi Nebi Haftası İlçe Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu programla Kutlandı.Programa konuşmacı olarak Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafiz Osman ŞAHİN katıldı. İl Müftümüz Şükrü KABUKÇU, İlçe Kaymakamımız Abdüssamed KILIÇ. Devlet erkanının, sivil kurum ve kuruluşların, Halkımızın katılımıyla kutlanan Mevlidi Nebi Haftası,Hürriyet Mahallesi Cami İmam Hatibi Fatih ÖZÇELİK' in Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başladı.Gecede İlçe Müftümüz Aytekin AKÇİN programın açılış konuşmasını yaptı. Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafiz Osman ŞAHİN' in verdiği konferansla Ailenin önemine vurgu yapıldı. Aziziye Yatılı Hafızlık Kız Kursunda Okuyan öğrencilerimize çeşitli ödüller verildi, Hafızlığı Aziziye Yatılı Kız Kur' an Kursunda tamamlayan ve Hafız olan Tuğba SARITAŞ' a kendisiyle umreye gidebilecek yakınlarına ve bundan sonra hafız olan öğrencilerimize de aynı şekilde motivasyon olması amacıyla İlçe Başkanımız Serkan KOYUNCU tarafından umre sözü verildi.Büyük bir ilgi ve coşkuyla devam eden program İlçe Müftümüz Aytekin AKÇİN' in gül takdimiyle son buldu.