17.03.2022

Mart Ayı Aylık Mutat Toplantı

İlçemiz Müftülüğü personeli ile Mart ayı aylık mutat toplantımız, 15 Mart 2022 Salı günü Belediye Konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantımız Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Şube Müdürümüz Mustafa GÜLMEZ tarafından gündem değerlendirmesi yapılmasının ardından, İlçe Müftümüz Fatih AYTEKİN, personel ile gündeme dair konuları istişare etti.

Toplantıda, İlçe Müfütmüz Fatih AYTEKİN'in öğreticiliğinde gerçekleştirilen, Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Kursuna katılan personele, yine İlçe Müftümüz tarafından katılım belgeleri takdim edilerek tüm personele görevlerinde muvaffakiyet temennisinde bulunuldu.

Ayrıca yakın zaman önce, kar yağışı nedeni ile yolda mahsur kalan vatandaşlara sıcak çay ikramında bulunarak gönülleri ısıtan, Camiamızın alicenaplığı birkez daha gösteren İlçemiz Demirbel Köyü İmam-Hatibi Adem ESER'e de İlçe Müftümüz tarafından Plaket takdim edildi.

İlçe Müftümüz Fatih AYTEKİN, personele yönelik dilek ve temennilerini dile getirerek toplantıyı nihayete erdirdi.

Birlik ve beraberliğimize vesile olması duası ile...