07.10.2022

Mevlid-i Nebi Haftası-Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Başkanlığımız öteden beri özelde toplumumuz genelde insanlık için ele alınması önem arz eden konuları kamuoyunun gündemine taşımayı, bu konuda toplumsal bir duyarlılık ve hassasiyete vesile olmayı görev kabul etmektedir.

Bu çerçevede 2022 yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" konusunun ele alınması uygun görülmüştür.

“Kaymakamlık Ziyareti…”

"Mevlid-i Nebi Haftası" ile "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle; İlçe Müftümüz Fatih Aytekin ve beraberindeki heyet ile Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han'ı makamında ziyaret ederek, hafta dolayısıyla yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Sayın kaymakamımıza kabulleri ve tebrikleri için şükranlarımızı arz ediyoruz.