04.08.2022

Yaz Kur'an Kurslarında "Çocuklarla Camide Bir Gün" Projesi

Çocuklar, milletlerin ve toplumların geleceğini şekillendiren en önemli unsurdur. Bir milletin sağlam temeller üzerinde yükselmesinin, o milletin çocuklarının inanç ve medeniyet değerleri ekseninde yetiştirilmesiyle yakın ilişkisi vardır. Bu meyanda, yolunu kaybeden insanlığın yönünü ve yörüngesini belirlemek için öz değerlerimizden, tarihi ve ilmî derinliğimizden hareket ederek medeniyetimizin düşünce kodlarını ve hayat veren ilkelerini bugünle buluşturmak ve çocuklarımızı geleceğe bu kadim değerlerle en iyi şekilde hazırlamak zorundayız.

Bu bağlamda İlçemiz Müftülüğüne bağlı Kur'an Kursu Camisinde İmam-Hatip Osman GÜLTEKİN gözetiminde "Çocuklarla Camide Bir Gün" projesi gerçekleştirildi. İlçe Müftümüz Fatih AYTEKİN'in de katıldığı programda, milletlerin ve toplumların geleceğini şekillendiren en önemli unsurumuz olan çocuklarla İslami Değerlerin anlatıldığı, oyun ve eğlencenin olduğu, yavrularımızın eğlenerek öğrendikleri harika bir gün geçirildi.