01.01.2022

“Sabah namazında Ailece Camide, Milletçe Duadayız”

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen, “Sabah namazında Ailece Camide, Milletçe Duadayız” etkinliği kapsamında 01.01.2022 Cumartesi günü İlçemiz Merkez, Köy ve Kasaba camilerinde sabah namazı buluşmaları yapıldı.

İlçe Müftümüz Fatih AYTEKİN hocamızın da Merkez Ulu Camiinde katıldığı sabah namazı buluşması vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İlçemiz genelinde uzun zamandır sürdürülen sabah namazı buluşmaları 01.01.2022 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığımızın “Sabah namazında Ailece Camide, Milletçe Duadayız” etkinliği ile ayrı bir önem kazandı.

Sabah namazı buluşması, Kur'an-ı Kerim Ziyafetleri, hatim programları, tesbihat ve dualarla devam etti. Ayrıca namaza gelen vatandaşlara namaza müteakip ikram yapılarak hoş sohbetle program nihayete erdi.

Rabbim dualarımızı kabul, ibadetlerimizi makbul eylesin. Bizleri ezansız vatansız bayraksız bırakmasın. Bu tür buluşmalar birlik beraberliğimize vesile olsun.