22.10.2020

1-7 Ekim Camiler Ve Din Görevlileri Haftası

2020 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, İlçe Müftülüğümüzden emekli olan Din Gönüllülerimiz Mehmet Emin FİDAN, Mustafa AKKAYA, Mehmet KAMA, Fazıl CEYLAN, İlçe Müftülüğümüzün Gazi Memuru Ahmet GÖLPINAR ve İlçemize yeni bir Camii kazandıran İlçemizin hayırsever esnaflarından Süleyman URAŞ'a, İlçe Müftümüz İsa ADA Teşekkür Belgesi takdim ettiler.

Din-i Mübin-i İslama hizmet eden, gönüller kazanmaya çalışan, kalpleri İslama ısındırmaya çalışan vazifelerini layıkıyla yerine getiren, çalışma hayatı boyunca İslam Nurunu aydınlatma adına türlü fedakarlıklarda bulunan tüm Din Gönüllüsü personelimizden ve Camilerimizin, Kur'an Kurslarımızın yapımında, yaşatılmasında maddi manevi desteğini esirgemeyen tüm hayırsever vatandaşlarımızdan hayatta olanlara Rabbim Sırat-ı Müstakim dairesinde hayırlı ömürler nasip etsin, vefat edenlere de Rahmetiyle muamele eylesin. Rabbim minarelerimizi ezansız, milletiimizi vatansız, ülkemizi Bayraksız bırakmasın. 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri haftamız hayırlara vesile olsun...