11.07.2019

15 TEMMUZ KARDEŞLİK ETKİNLİĞİ

Afyonkarahisar Şuhut İlçe Müftülüğü tarafından 11/07/2019 tarihinde saat 11:00’ da merkez Ulu Camide Yaz Kur’ an Kursuna devam eden öğrencilerin katılımıyla “15 Temmuz Kardeşlik Etkinliği Programı” düzenlenmiştir. Düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Nurullah KAYA, Belediye Başkan Vekili Mehmet TANER, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hasan YASSIKAYA, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan ALAÇAM, İlçe Müftülük personeli, öğrenci velileri, gençler ve 1000’ e yakın Yaz Kur’an Kursuna devam eden öğrenciler katılmıştır.

Program Sala Okunması ile başlamış olup, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve 15 Temmuz Sinevizyon Gösterisi ile devam etmiştir. Akabinde İlçe Müftüsü Ramazan ORHANLI konuşmasında “Bu toprakları vatan kıldığımız günden beri canlarını seve seve feda eden bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin, , Gazilerimize Allah uzun ömürler versin, kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dua ve dileklerinde bulunmuştur.

Program Şuhut Bölge Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğrencilerinin ilahi, şiir ve duaları ile devam etmiş olup, Müftülüğümüzün ikramı ile program son bulmuştur.