25.03.2019

Müftülüğümüzce 18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. Yılı münasebetiyle 21 Mart 2019 Perşembe günü saat 14:00’ de Şelale Düğün Salonunda “Kur’an Ziyafeti ve Hatim Duası Programı ” düzenlendi.

Müftülüğümüzce  18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. Yılı münasebetiyle 21 Mart 2019 Perşembe günü saat 14:00’ de Şelale Düğün Salonunda “Kur’an Ziyafeti ve Hatim Duası Programı ”  düzenlendi.

Program; Çanakkale Şehitleri ve tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşını okunmasıyla başladı.

Program; Müftülüğümüz Şuhut Bölge Yatılı Kur’an Kursu öğrencisi hafız Hasan ŞEKER’ in Kur'an Tilaveti,  İlçe Müftümüz Sayın Ramazan ORHANLI’ nın açış konuşması,

Diyanet İşleri Başkanlığı Konya Eğitim Merkezi Müdürü Kerim Şükrü ÜNLÜ’ nün günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasıyla devam etti.

Program; sırasıyla İlçemiz Şuhut Fatih Camii İmam-Hatibi Nuri KARTAL, Çorum Dodurga Kuyucak Köyü  Camii İmam-Hatibi Tayyip HOŞ, Konya Kapı  Camii Müezzin-Kayyımı Mahmut Hakkı BAYIR ve Konya Eğitim Merkezi Müdürlüğü Eğitim görevlisi İsmail ÖDEN hocaların Kur’an Tilaveti ve İlçe Müftüsü Ramazan ORHANLI' nın Dua yapmasıyla sona erdi.

Programa vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. 1000 Kişilik Şelale Düğün Salonu tam doldu ve bazı vatandaşlarımız programı ayakta takip etti.