26.06.2020

Sayın Valimiz Gökmen ÇİÇEK'in İlçemizi Ziyaretleri

Vali Gökmen Çiçek programları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Sinanpaşa ilçesinde temaslarda bulunan Vali Gökmen Çiçek, esnafla görüştü, tarihi yerleri inceledi.

Vali Gökmen Çiçek Afyonkarahisar’ı ziyaretleriyle incelemeye devam ediyor. Bu kapsamda Sinanpaşa ilçesine ziyarette bulunan Vali Gökmen Çiçek ilk olarak Sinanpaşa Kaymakamlığına gitti. Kaymakam Kübra Demirer’den ilçenin asayiş, eğitim, sağlık ve ulaşım yönünden mevcut durumunu içeren brifing alan Vali Gökmen Çiçek, vatandaş memnuniyetinin önemine dikkat çekerek, en iyi ve etkin hizmet verilmesi noktasında beklentilerini dile getirdi.

Vatandaş İçin Durmadan Çalışacağız

İlçe ziyareti kapsamında esnaflarla da bir araya gelen Vali Gökmen Çiçek, hal ve hatırlarını sordu, istek ve taleplerini dinledi. Her türlü sıkıntıda devletin kapısının her daim açık olduğunu söyleyen Vali Çiçek: “Vatandaşlarımızın memnuniyeti için durmadan, yorulmadan çalışacağız" dedi

Paşa Camiini İnceledi

Vali Gökmen Çiçek, tarihi kalıntılarıyla geçmişin izlerini günümüze taşıyan Sinanpaşa ilçesinde Yavuz Sultan Selim’in Lalası Sinan Paşa tarafından 1525 yılında yapılan Paşa Caminde incelemelerde bulundu. Vali Gökmen Çiçek: “Görenleri etkisi altına alan ve Osmanlı mimarisinin izlerini yansıtan Paşa Camiini imkânı olan her vatandaşımız mutlaka görmeli” dedi.