14.11.2019

Sinanpaşa'da Mevlid-i Nebi Coşkusu

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Sinanpaşa Müftülüğümüz tarafından "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans düzenlendi. Programa İlçemiz Kaymakamı Kübra DEMİRER, Belediye Başkanı Erdal KARAMAN, Belde Belediye Başkanları, İlçe Protokolü, Din Görevlilerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Diyanet İşleri Başkanlığımızca hazırlanana sinevizyon gösteriminin izlenmesi,  İlçe Müftüsü Murat KAYA'nın açılış konuşması, Sala ve İlahi okunmasının ardından Konya İl Müftülüğü Başvaizi Dr. Abdurrahman BÜYÜKKÖRÜKÇÜ tarafından sunulan "Peygamberimiz ve Aİle" konulu konferans parogramı ve hediye takdimi ile sona erdi.