12.12.2018

SİNANPAŞA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ AKÖREN KIZ KUR'AN KURSU HAFIZLIK İCAZET MERASİMİ

Sinanpaşa Müftülüğü Akören Kız Kur’an Kursunda hafızlığını tamamlayan 8 kız öğrenci için hafızlık icazet merasimi düzenledi.

Merasime; Sinanpaşa Kaymakamı Mustafa Hamit KIYICI, Sinanpaşa Belediye Başkanı Murat KARAKOYUN, Sinanpaşa Cumhuriyet Savcısı Mehmet Süleyman YILMAZ, İl Müftü Vekili Muhammed Ali ÖZER, İlçe Müftüsü Murat KAYA, Akören Belde Belediye Başkanı Mustafa DUYMUŞ, Daire Müdürleri, Kur’an Kursu öğreticileri, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Sinanpaşa Akpınar Düğün Salonunda düzenlenen ve halkın yoğun ilgi gösterdiği hafızlık icazet merasimi Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması , Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi, kaside ve ney dinletisi, Akören 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin gösterisi, slayt gösterisi, İlçe Müftüsü Murat KAYA’nın açılış konuşması, İl Müftü Vekili Muhammed Ali ÖZER’in konuşması Hafız olan öğrencilere diploma ve çeşitli hediyelerin verilmesi, plaket takdimi, konferans programı ve dua yapılması ile son buldu.