18.09.2018

HAFIZLAR BELGELERİNİ ALDI

Sinanpaşa ilçe Müftülüğümüze bağlı  Akören Beldesi Kuran Kursunda öğrenim gören sekiz kız öğrenci, hafızlığını tamamlayıp hafızlık belgelerini ve hediyelerini  Kaymakam V. Halil İbrahim YEŞİLYURT’an aldı. Kaymakam V. Halil İbrahim YEŞİLYURT, yaptığı açıklamada ,”Akören Beldesi gündüzlü Kur’an Kursumuzda hafızlıklarını tamamlayarak girdikleri Sınavda başarılı olan Resime DERİN, Ebru AVŞAR, Senem EMER, Sümeyye ATA, Şeyma BİRGÜL, Gülcan AYAZ, Başak KARTAL ve Nermin ATA kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bundan sonraki hayatlarında Kur'an'ın İslam'ın Hadimi olmalarını Rabbimden niyaz ediyorum. Onları yetiştiren anne babalarına, Kuran kursu öğreticileri Nimet Kartal ve Nermin ATA’ya teşekkür ediyorum” dedi. Programda hazır bulunan Müftü V. Sedat DERİN ve Müftülük Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Sedat GÖKÇAM’da yapılmakta olan Hafızlarımızın yetişmiş olduğu beldede bulunan Akören Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu inşaatı hakkında İlçe Kaymakamına bilgi verip Kur’an Kursunun tamamlanmasından sonra daha çok Hafız yetiştirileceğinin ifade ettiler.