02.11.2017

SİNANPAŞADA HAFIZLIK TAÇ GİYME PROGRAMI

Sinanpaşa İlçemize Bağlı Akören Beldesi Kız Kur'an Kursunda okuyan ve hafızlığı tamamlayan 7 öğrencimiz için Sinanpaşa Akpınar Beldiye düğün salonunda Hafızlık Taç Giyme programı düzenlendi. Programa Afyonkarahisar Vali Yardımcısı (Sinanpaşa Kaymakan Vekili) Dr. Adem USLU, Belediye Başkanları, İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU, İlçe Müftüleri, Daire Amirleri, Din görevlileri ve çok sayıda misafir katıldı. İl Vaizi Yıldız MUMYAKMAZ Hocanın sunumu ile başlayan program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, Kur'an-ı Kerim Tilaveti, İlahi okunması, slayt göstersi, İlçe Müftüsü Mustafa Ali MULCAR'ın açılış konuşması, İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU'nun konuşması, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı (Sinanpaşa Kaymakan Vekili) Dr. Adem USLU'lunun konuşması, Hafzılığını tamamlayan öğrencilere taç takılması, Hafızlık belgelerinin ve ödüllerinin takdimi, Kur'an Kursu yöneticisi Rabiye BULUT ile Hafızlık Öğreticisi Nimet KARTAL'a buket takdimi, Vaizi Müzeyyen KABUKÇU'nun konferansı ve dua yapılması ile sona erdi.