05.06.2023

"4-6 yaş Kur’an Kursları 10. Yıl Etkinliği..."

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında 4-6  yaş grubu çocuklara yönelik,  sahih bir din ve ahlak gelişimi göstermelerine katkı sağlamak amacıyla açılan 4-6 yaş Kur’an Kurslarımız, 10. Yılını kutluyor.

Bu kapsamda, Afyonkarahisar İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an kurslarının 10. Yılı münasebetiyle, program gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, miniklerin Kur’an tilavetiyle devam etti.

Açış konuşmasını İl Müftüsü Sinan Kazancı'nın yaptığı programda, "Evlatlarını bizlere emanet eden ebeveynlere ve onların yetiştirilmesi hususunda azami gayret gösterip, emek veren hocalarımıza teşekkür ediyorum." diyerek, Sevgili Peygamberimiz'in  "Çocuklarınızı şu üç haslet üzere terbiye ediniz: Peygamber sevgisi, O'nun Ehl-i Beyti'nin sevgisi ve Kur'an-ı Kerim (okuma) sevgisi."  sözü ile konuşmasını tamamladı.

4-6 yaş Kur'an kursu öğrencilerinin etkinlik ve gösterileri ile devam eden program, minik öğrenciler tarafından yapılan dualar ve bayrak gösterisi ile sona erdi.

Yoğun katılım ve ilginin olduğu programa katkı sağlayan ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.