20.09.2022

“TDV Kitap Kahvede Koordinatörler Toplantısı…”

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından, il ve ilçelerde görev yapan koordinatörlerle TDV Kitap Kahve'de toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, İl Müftüsü Sinan Kazancı, Başkanlık Vaizi Mehmet Fatih Tunç, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, il genelinde görev yapan ADRB, Gençlik, Engelli, Göç ve Manevi Destek ile Bağımlılıkla Mücadele il ve ilçe koordinatörleri katıldı.

Açış konuşmasını İl Müftüsü Sinan Kazancı'nın yaptığı toplantıda; İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç tüm koordinatörlüklerin yapmış olduğu çalışmalar hakkında sunum yaptı.

Toplantının devamında Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, Din hizmetlerinde daha verimli olmak adına katılımcılara hitap etti ve tüm koordinatörlüklerimizin öneri ve sorunlarını dinleyerek katılımcılara hizmetlerinde muvaffakiyetler diledi.

Ardından, Diyanet Gençlik Merkezi ve Engelsiz Kur'an Kursundaki çalışmaları yerinde inceleyen Sayın Kondi, başta İl Müftüsü Sinan Kazancı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.