08.02.2021

Afyonkarahisar Müftülüğünden Mecidiye İmam Hatip Ortaokuluna Kitap Desteği

Afyonkarahisar İl Müftümüz Sinan Kazancı, İl Gençlik Koordinatörlüğü marifetiyle Mecidiye İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin kitap okuma alışkanlıklarının geliştirilmesine yönelik yürüttüğü her ay bir kitap projesine, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları ‘7-15 yaş çocuk’ kategorisinde yer alan “En Sağlam İp ve Cemil Dede Namaz Surelerini Öğretiyor” isimli kitaplarla destekte bulundu.

Okul Müdürü Yasin Kaplan’dan eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan ve öğrencilerle sohbet eden Müftü Kazancı; “İmam Hatip okullarının toplumumuz için önem arz ettiğini belirterek, İl Müftülüğü olarak eğitime destek olma noktasında imkanlar nispetinde her zaman hazır olduklarını, Başkanlığımızın en önemli hizmet alanlarından olan gençliğimizin milli ve manevi değerlerimizle yetiştirilmesi için bu tür kitap okuma faaliyetlerini çok önemsediklerini” ifade etti.

İl Müftüsü Kazancı, Gençlik Koordinatörleri Esra Çetiner ve Ebubekir Çetiner’le birlikte arkadaşlarını temsilen gelen öğrencilere kitaplarını teslim etti. Okul Müdürü Kaplan ve beraberindeki öğrenciler ise Sayın Müftümüze çiçek takdim ederek duydukları memnuniyeti ifade ettiler.