05.02.2021

Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Kurslarımız İlk Dönemini Tamamladı

Başkanlığımızca mesleki gelişim faaliyetleri kapsamında uygulamaya konulan ve İl Müftülüğümüz bünyesinde; din hizmetleri sınıfında görev yapan personelin Kur’an-ı Kerim’ i usulüne uygun ezbere okuyabilmelerini sağlamak, din hizmetlerinde büyük bir öneme sahip olan hafızlıklarını pekiştirmek ve aşır okuma tavırlarını geliştirmek amacıyla hazırlanan Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Kursu 28-29 Ocak’ta İl Müftümüz Sinan KAZANCI başkanlığındaki komisyonca 1. dönem sonu değerlendirmesi yapılarak tamamlanmıştır.

İl Müftümüz Sinan Kazancı, 09.11.2020 - 29.01.2021 tarihleri arasında 1. dönemi gerçekleştirilen 4 erkek, 1 kadın din görevlisi tarafından, 32 erkek, 8 kadın din görevlisinin hafızlık tekrar derslerinin dinlendiği Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Kursu katılımcı kursiyer ve hocalarına teşekkür ederek 2. dönemde başarılar diledi.