16.10.2018

ŞEHİT YAKINLARIMIZA DUALARINIZLA GÜÇ VERDİNİZ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve beraberindeki heyet tarafından Afyonkarahisar İl Müftülüğüne bir ziyarette bulunuldu. Bu ziyaret esnasında, Kumartaşlı, Müftülükçe düzenlenen şehit yakınları ziyaretleri ve gösterdiği alaka sebebiyle, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’ya bir teşekkür belgesi verdi.

Yanımızda olduğunuzu hissettirdiniz

“İlimizde üç yıldır görev yapan İl Müftümüz Şükrü Kabukçu, İlimizin köylerinden, kasabalarına tüm şehit cenazelerimizde yanımızdaydı” diyen Kumartaşlı sözlerine şöyle devam etti: “Bu süreçte maalesef ki İlimizden bu vatana 30’a yakın şehit verdik. İl Müftümüz bu şehitlerimizin cenaze namazını bizzat kıldırdı, şehitlerimizin defin işlerinde bizzat görev aldı ve şehitlerimiz anısına yapılan bütün dua ve bütün mevlit programlarında hazır bulundu. Ayrıca, İl Müftülüğü görevlilerince şehit yakınlarımız evlerinde, işyerlerinde ve hasta olanlarımız hastanede ziyaret edildi. Şehit yakınlarımıza yanımızda olduğunuzu hissettirdiğiniz, onlarla yakından ilgilendiğiniz ve dualarla güç verdiğiniz için İl Müftümüze ve İl Müftülüğümüz çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz”

Şehit yakınlarımıza olan sorumluluğumuzun bilincindeyiz

Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  “Meslek hayatım boyunca aldığım en değerli belgelerden biri olan bu belgeye beni layık gören şehit  ailelerimize ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Çok sevdikleri vatanları uğruna en sevdiklerini feda eden şehit yakınlarımız ve canlarımı ortaya koyan gazilerimiz bu milletin emanetidir. Bugüne kadar olduğunu gibi bundan sonra da daima yanlarında olacağız. İl Müftülüğü olarak şehit yakınlarımızla ilgilenme ve sorunlarına destek olma sorumluluğumuzun olduğu bilincindeyiz. Bugün bu makamlarda görev yapabiliyorsak, camilerimizden ezan sesleri yükseliyorsa, ülkemizde güvenle yaşayabiliyor ve evlatlarımızı yetiştirebiliyorsak aziz şehitlerimiz sayesindedir.” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

Şehitlerimizin uğruna can verdikleri değerleri yaşatacağız

Birbirimizden güç alarak onların uğruna canlarını verdikleri değerleri yaşatmaya ve hissettikleri onur kadar acılarını yüreklerinde ateşten bir kor gibi taşıyan şehit yakınlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Şehitlerimizi sizlerin nezdinde bir kez daha minnet ve rahmetle anıyoruz.”