22.07.2020

Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş!!

İlçe Kaymakamımız Sayın Eflatun Can TORTOP bu yıl kurbanını Türkiye Diyanet Vakfı Sandıklı Şubemize bağışladı.

Türkiye Diyanet Vakfımızın ülkemizde ve dünya genelinde yolumuzu gözleyen kardeşlerimize el uzatmak ve emanetlerinizi ulaştırmak amacıyla 'Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş' sloganıyla yürüttüğü Vekâletle Kurban Bağışı organizasyonuna bir destekte İlçe Kaymakamımız Sayın Eflatun Can TORTOP’tan geldi.

Kaymakamımız amaçlarının farkındalık oluşturarak vatandaşları kampanyaya teşvik etmek olduğunu dile getirdi. İlçe Müftümüz Mehmet GÜLER de Kaymakam beyin organizasyona olan desteklerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine bağış makbuzunu ve Vakfımız adına teşekkür belgesini takdim ettiler.

Vatandaşlarımıza Türkiye Diyanet Vakfına bağış yapmaları konusunda davette bulunan ve kurban organizasyonu hakkında bilgi veren İlçe Müftümüz, "Vekâlet yoluyla kurban kesim kampanyasına katılmak isteyen hayırseverler yurt içi 975 Türk Lirası, yurt dışı ise 825 Türk Lirası bedelinde olan kurban bağışını müftülükler ve din görevlileri aracılığıyla, bagis.tdv.org internet adresinden ve 'TDV Bağış' uygulaması üzerinden 31 Temmuz'a kadar gerçekleştirebilirler." dedi.