22.01.2020

"Evliliğe İlk Adım” seminerleri katılım belgeleri verildi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tüm yurtta hayata geçirilen “Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek” projesi kapsamında Sandıklı İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen Aralık ayı “Evliliğe İlk Adım” seminerlerine katılanlara katılım belgeleri Merkez Kız  Kur’an Kursunda düzenlenen törenle verildi

İlçe Müftümüz, İlçe Vaizleri  ve Kur'an Kursu Öğreticilerimiz tarafından 4 hafta boyunca 8 konu başlığında verilen seminerlere nişanlı ve evliliğinin ilk 5 yılında olan çiftler katıldı. Belge Töreni İlçe Müftüsü Mehmet GÜLER'in  ve seminerde öğretici olarak katılan hocalarımzın katılımıyla gerçekleştirildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan kitap ile İlçe Müftülüğümüz tarafından hazırlanan çeşitli hediyelerle program sona erdi.