12.02.2021

İSCEHİSAR İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİĞE DEĞER KONULU PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

İlçe Müftülüğümüz toplantı salonunda,  İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımların katılımıyla,  2021 yılı Gençliğe Değer Konulu toplantılar yapıldı. İlçe Müftüsü Talha DEMİRKAYA'nın katılımıyla gerçekleştirilen Gençliğe Değer konulu toplantıda, İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticilerine en az 10 genç ile ilgilenmelerini söyledi, Gençlerin geleceğimiz olduğunu, onların maddi ve manevi olarak desklenmesi gerektiğini ifade etti.  Görevlilerimizin manevi olarak gençlerimizin yanında, İlçe Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı İscehisar Şubesi olarak da maddi olarak gençlerin destekleneceğini ve yarınlara milli ve manevi değerlere bağlı gençler yetiştirmek için gece ve gündüz çalışacaklarını ifade etti.