12.02.2018

AYAZİNİ KÖYÜ KUR'AN KURSUMUZDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

İhsaniye Müftülüğümüze bağlı Ayazin Köyü Kur'an Kursunda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de terör örgütlerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele eden ve şehit olan askerler için hatim ve duası yapıldı.
      Hatim programına katılan kursiyerlerimize,halkımıza programımıza katkı ve destekleri için Kur'an Kursu Öğreticimiz Sultan ARSLAN'a İhsaniye İlçe Müftülüğü adına teşekkür ederiz.

Yüce Rabbimiz operasyonlarda İstiklal ve istikbalimiz uğrunda can veren şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin. Gazi olan kardeşlerimize şifalar nasip etsin. Annelerine babalarına, eş ve çocuklarına, kardeşlerine ve bütün milletimize sabrı cemil ihsan eylesin. Dinimizin, milletimizin bekasını sarsacak her türlü dâhili ve harici fitnelerden fesatlardan milletimizi memleketimizi halas eylesin İnşeallah...