28.09.2023

2023 YILI MEVLİD-İ NEBİ VE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI.

2023 Yılı "Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle İlçe Müftüsü İbrahim KORKMAZ tarafından Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Ziyarete İlçemiz Merkez Halil İbrahim Sönmez Camii İmam Hatibi Abdülkerim ÖZ ve Müftülük V.H.K.İ. Yusuf ÖZEL' de iştirak etti. Belediye Başkanı Sayın İsmail TAYLAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. İlçe Müftümüz İbrahim KORKMAZ ise Müftülüğümüz hizmetlerindeki desteklerinden ve yapılan ziyarete göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Başkan İsmail TAYLAN'a teşekkür etti.  Ayrıca Müftümüz İbrahim KORKMAZ, hafta münasebetiyle Başkanlığımız tarafından basılan "PEYGAMBERİMİZ İMAN VE İSTİKAMET" İisimli kitabı kendisine takdim etti. Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.